Hírek

Mindenütt víz! Mindenütt HONDA!

A száraz és forró nyári időszak után ránk köszöntött a hűvösebb és jóval csapadékosabb ősz. A sokszor hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék éppoly nagy ellensége lehet kertünknek és élőhelyünknek,mint a tikkasztó hőség és a vízhiány. Ilyenkor sokszor eszünkbe jut, hogy milyen jó lehetne az ár- és belvíz egy része a szárazságban.

  • Hogyan?
  • Mire mit?

Bővebben: Mindenütt víz! Mindenütt HONDA!

GARDNER DENVER EnviroAire VS22 telepítés a SPAR logisztikai központban

denvair lompresszor EnviroAire VS22

 

Ha 100% -os tisztaságú és olajmentes sűrített levegőre van szükség, nem veszélyeztetheti a minőséget. Olyan területeken, ahol kiemelt fontosságú a szolgáltatott sűrített levegő olajmentessége legyen az

Bővebben: GARDNER DENVER EnviroAire VS22 telepítés a SPAR logisztikai központban

CONSTRUMA KERT 2018 - A kiállítók között a HONDA

7. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2018. április 11-15. Helyszín: C pavilon

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb.  Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is volt. 2017-ben a kiállítási csokor csaknem 60 000 látogatójának 32%-a érdeklődött e témakör iránt. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

A kiállításon részt vesz a HONDA is!

Bővebben: CONSTRUMA KERT 2018 - A kiállítók között a HONDA

PNEUMATICON kiállitás Lengyelországban

Indul egy újabb DENV-AIR DAPM energiatakarékos kompresszor bemutatónk a Lengyel Kielce-i PNEUMATICON vásáron! Ezzel egy ujabb állomáshoz ért a DAPM nemzetközi turnénk, hogy a legmodernebb technikai újdonságainkat bemutathassuk a világ kompresszor felhasználó közönségének. 100% direkt meghajtás, permanens mágneses motor, fordulatszám szabályzás, több mint 40% energiamagtakarítás, színes érintőképernyős vezérlőpanel...

Bővebben: PNEUMATICON kiállitás Lengyelországban

GE-CO tavaszi kiállítás

VÁRUNK minden kedves érdeklődőt a GE-CO OPEN HOUSE kiállításon, ahol bemutatjuk a DENV-AIR legújabb DAMP energiatakarékos kompakt kompresszorát is.

GE-CO tavaszi kiállítás
► időpont: 2018. március 22-23.
► helyszín: Ge-Co Hungary Kft. bemutató terme (Budaörs, Gyár u. 2, 2040)

Bővebben: GE-CO tavaszi kiállítás

A LEGMODERNEBB TECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Hirlevel DAPM tartályon3 2017

HONDA akkus gép AKCIÓ!

 

600

A célnak megfelelőt! Kompresszorok

Mindennapi életünkben viszonylag ritkán adódnak olyan feladatok, amelyeknek elvégzéséhez sűrített levegőre lenne szükségünk. A gépkocsink kereknyomásának szinten tartásához, vagy üdüléskor a gumimatrac, esetleg a kisebb gumicsónak felfújásához bizony jól jönne egy hatékony kis elektromos légkompresszor, amit még a kerékpárok karbantartásánál is jól használhatnánk.

Bővebben: A célnak megfelelőt! Kompresszorok

Kompresszort, de melyiket és mire?

Ház körüli barkácsolás, kis-, és nagyipari tevékenység, kozmetika vagy fogászat, szabadtéri rendezvények, nagy teljesítményt igénylő terepmunkák- csak néhány olyan terület, amely kapcsán egyértelműen szükségessé válik a kompresszorok használata.

De mégis melyik típus mellett érdemes letenni a voksot? Egyáltalán milyen elven működnek ezek a berendezések? Olajos vagy kenés nélküli változatot éri meg választani? Mi a helyzet a teljesítménnyel? Laikusként betévedve egy hasonló berendezéseket értékesítő üzletbe, bizony sokszor azt sem tudjuk, melyik mire való. A hozzáértő profik minden alkalommal azt szokták javasolni az érdeklődőknek, hogy a felhasználási cél függvényében hozzák meg döntésüket a dugattyús kompresszor és a csavarkompresszor kínálatból történő választáskor.

Bővebben: Kompresszort, de melyiket és mire?

Kompresszor egy zenei stúdióban?

Ez a cikk a kompresszorokról és azok használatáról fog szólni. Talán a stúdiótechnika egyik legvitatottabb és legmisztikusabb berendezése.

Kétségtelenül ehhez a témakörhöz fűződik a legtöbb városi legenda. Talán ez az ismeretterjesztő írás eloszlatja a ködöt. Megismerkedünk részletesen működési elvükkel és használatukkal, valamint azokkal a berendezésekkel, amelyek mérföldköveknek számítanak a zene történetében, és amelyek befolyásolták a könnyűzene fejlődését.

Bővebben: Kompresszor egy zenei stúdióban?