Hírek

ÜZEMBEHELYEZÉS KÉSZ Kft-NÉL

2 A tavalyi évtől az általunk forgalmazott Gardner Denver kompresszorokhoz igény szerint társítható a PROTECT 5 ötéves meghosszabbított garancia.

Bővebben: ÜZEMBEHELYEZÉS KÉSZ Kft-NÉL

STANLEY KOMPRESSZOROK MAGYARORSZÁGON

STANLEY1

EGY LEGENDÁS VILÁGMÁRKA DUGATTYÚS KOMPRESSZORAINAK HIVATALOS MÁRKAKÉPVISELŐI CÍMÉT 2012 SZEPTEMBERÉTŐL A DENV-AIR Kft. ÉRDEMELTE KI.

STANLEY kompresszorok piaci bevezetését szeptember közepétől indítottuk, hatalmas kedvezményekkel!!! Profi felhasználóknak profi kompresszort!

REVOLUTION-AIR SUPER-BOXY kompakt hobby kis-kompresszor, GRAFFITY hordozható festőberendezés és a világújdonságnak számító AVANTY "mindenes" multifunkciós energiaközpont (elektromos töltő-áramfejlesztő-lámpa-kompresszor-autóindító...), mind mind az újdonságaink számát növelik!

KÉRJE KOLLÉGÁINK SEGÍTSÉGÉT ÉS AZ AKCIÓS DUGATTYÚS KOMPRESSZOR ÁRLISTÁT!

A STANLEY-t 1843-ban alapították New Britain városban, Connecticut, Egyesült Államok. A társaság forgalma több mint 3 milliárd Euro és a világ 5 kontinensén mintegy 18.000 dolgozót alkalmaz, a 114 termelő egységében. 1961 óta a STANLEY Olaszországban is jelen van. Kezdetben csak a kéziszerszám divíziója tört be a piacra, majd 1997-től, miután megvásárolta az ATRO Industriale társaságot piacvezető szerepet vívott ki a pneumatikus rögzítési szektorban. 

A STANLEY az innováció, designe és teljesítmény terén a legjobbak közé sorolható. A STANLEY a gyártás során előtérbe helyezi a termékek minőségét és biztonságosságát. A társaság folyamatos magas szintű teljesítménye a dolgozók elkötelezettségében rejlik, akik a szakmai igénynek megfelelő újabb és újabb megoldások kidolgozására törekszenek.

KEZDŐ OLDAL

 

PROTECT 5 ÖT ÉVRE MEGHOSSZABBÍTHATÓ GARANCIA

TELJES ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A TÖKÉLETES MINŐSÉG IRÁNT!

A GARDNER DENVER VILÁGCÉG 2012-ben bevezette azt az egyedülálló PROTECT5, öt évre meghosszabbítható garanciát, mely plusz költség nélkül biztosítja vásárlóinknak azt a tökéletes nyugalmat, melyet csak egy öt éves gyári garancia biztosíthat.

PROTECT5 a GARDNER DENVERTŐL, egyszerűen nagyszerű!

MI NEM CSAK KOMPRESSZORT, BIZTONSÁGOT IS ADUNK!

Bővebben: PROTECT 5 ÖT ÉVRE MEGHOSSZABBÍTHATÓ GARANCIA

VÁLTSON VELÜNK ENERGIATAKARÉKOSRA!

VS3ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁSOK A DENV-AIR-TŐL!

Új energiatakarékos VS kompresszorok, új beépített hőhasznosítási megoldások, új szabályzástechnika, új rendszervezérlők, megújult arculat, új promóció és az energiahatékonysági felhívásunkat támogató megújított autópark...

VÁLTSON VELÜNK ÖN IS ENERGIATAKARÉKOSRA!!!

Bővebben: VÁLTSON VELÜNK ENERGIATAKARÉKOSRA!

RAMPICAR ORSZÁGOS TURNÉ

Rampi1

A kivételes tulajdonságokkal rendelkező RAMPICAR multifunkciós kisgépünkkel, országjáró bemutató turnéra indultunk.

Egy gumilánctalpas alapgépre 15-20 fajta felépítmény szerelhető, így egyszerre lehet a gép, önrakodó dömper, raklapemelő, talajfúró, árokásó, csőfektető, bontó kalapács, hómaró, fűnyíró, rőzseaprító, fahasogató...

MINEK VENNE TÖBB GÉPET HA EGGYEL IS MEGOLDHATJA!

A bemutatón a HONDA kisgépekkel együtt kipróbálható és tesztelhető a RAMPICAR.

Bővebben: RAMPICAR ORSZÁGOS TURNÉ

RAMPICAR - Multifunkcionális kisgépek

rampicar playerMiért venne 4-5 munkagépet, ha ezeket a funkciókat egy Rampicar-ral is el tudná végezni?

Speciális multifunkciós kisgép a magángazdaságok, a szőlészet és az építőipar számára. Mindenen átmegy, mindent elvisz, minden munkát elvégez... számára nincs akadály!

Egy gumitalpas önjáró alapgépre több tucat felépítményt tud szerelni...nézze meg bemutató videónkat!

Bővebben: RAMPICAR - Multifunkcionális kisgépek

SPEEDY CUTTER, az okos megoldás!

speedey cutter 1200 playerEzúton mutatjuk be a Rotair cég világújdonságát az autópályák szegélyeinek karbantartására fejlesztett távirányítású robotfűnyírót. A fejlesztés legfontosabb irányelve volt hogy ezzel a géppel nem akadályozzuk a forgalmat ellenben a nagy munkagépekkel történő fűnyírással, melyek sokszor egy komplett sáv fogalmát eltorlaszolják. Sajnos ebből rengeteg baleset történt világszerte....

Nézze meg videónkat, nem fog hinni a szemének!

Bővebben: SPEEDY CUTTER, az okos megoldás!

ALMIG Turbó kompresszorok

turbo22010-ben cégünk nagy lépésre szánta el magát és hatalmas bővítést végzett eddig is figyelemre méltó termékpalettáján. 2010-től már nemcsak szervizel turbó kompresszorokat, hanem forgalmazza is azokat, mégpedig az egyik legnagyobb német gyártó az ALMIG professzionális Dynamic Turbó kompresszorait.

Bővebben: ALMIG Turbó kompresszorok

ÚJ GARDNER DENVER ESM 7-22 PREMIER!

kurzus1

 

A GARDNER DENVER világcég 2010 június 15.-én nagyszabású rendezvény sorozatot tartott Finnországban, az új fejlesztésű ESM 7-22 fix sebességű szériájának bemutatására. A teszteléssel egybekötött bemutatókon a világ minden országából részt vettek Gardner Denver-képviseletek és szakemberek.  A kompresszorok a GD németországi gyárában kerültek kifejlesztésre és gyártásra...

Bővebben: ÚJ GARDNER DENVER ESM 7-22 PREMIER!

Erősödik a kubai-magyar együttműködés

gvb1Aláírták a Kormányközi Bizottság első ülésének jegyzőkönyvét

Pénteken befejezte kubai programját a Kormányközi Bizottság első ülésén résztvevő magyar küldöttség. A delegáció elmondása szerint új “életet kívánnak adni” a kétoldalú együttműködésnek és bíznak abban, hogy a két ország közötti együttműködés intenzívebb szakaszba lépett... 

Bővebben: Erősödik a kubai-magyar együttműködés