Hírek

DENV-AIR CONSULTING

cuba thumbKubai külkereskedelmi tanácsadás!

Cégünk 2004 óta export import engedéllyel rendelkezik Kubában, és egyedüli magyar vállalatként folyamatosan szállít kompresszorokat és kertészeti berendezéseket a szigetországba. Irodánk és a kereskedelmet jól ismerő kubai dolgozóink vannak Havannában. Kereskedelem fejlesztési munkánkért két kubai állami kitüntetést is kaptunk!

Ha befektetési szándéka van Kubába a legjobb pillanatban van! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebben: DENV-AIR CONSULTING

DENV-AIR KOMPRESSZOR, CÉGBEMUTATÓ REKLÁMFILM

videoCégünk a DENV-AIR Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kompresszortechnika területén és az ország egyik legnagyobb referencialistájával büszkélkedhet.

Több mint ezer nagyteljesítményű kompresszor folyamatos szervizét látják el képzett szakembereink...

Az RTL Sport csatornán futó DENV-AIR Kft. cégbemutató reklámfilm megtekintése itt!

Bővebben: DENV-AIR KOMPRESSZOR, CÉGBEMUTATÓ REKLÁMFILM

ÚJABB NAGY GARDNER DENVER VS KOMPRESSZOR TELEPÍTÉS!

gdA Csornai mezőgazdasági gépalkatrészeketet gyártó HANTECH Kft. is a  energiatakarékos utat választotta. Több éves együttműködésünk eredményeként a gyár a kompresszortechnika csúcsát jelentő Gardner Denver VS 50 fordulatszámszabályzós kompresszor beszerzése mellett döntött...

Bővebben: ÚJABB NAGY GARDNER DENVER VS KOMPRESSZOR TELEPÍTÉS!

VS11 KOMPRESSZOR AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁG JEGYÉBEN

Porsche 1

 

 

Magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebbAutókereskedelmi cége, a gazdasági válság ellenére egy minden igényt kielégítő PORSCHE márkakereskedést, valamint szervizt épített Budapesten, amely március végén kezdi meg szolgáltatásait... Gardner Denver VS 11 kompresszorral!

Bővebben: VS11 KOMPRESSZOR AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁG JEGYÉBEN

VS KOMPRESSZOR AZ IDEÁLIS BEFEKTETÉS

vs piciben ok

 

 

A Gardner Denver a csúcstechnológiát jelentő kompresszor sorozatát új, innovatív szellemű frekvenciaváltó vezérlésű berendezésekkel egészítette ki.

VS sorozatú kompresszorok egyesítik a korszerű ENDURO sűrítőegységeket a fordulatszám-szabályozású vezérlés előnyeivel, amely lehetővé teszi, hogy a kompresszor csak a légszállítással arányos energiát fogyasszon. Ez teszi a VS sorozatú kompresszort ideális befektetéssé, az energiafogyasztás optimalizálására és azüzemeltetési költségek csökkentésére.

Bővebben: VS KOMPRESSZOR AZ IDEÁLIS BEFEKTETÉS

DENV-AIR KOMPRESSZOROK A MACH-TECH GÉPGYÁRTÁSTECHNOLÓGIA SZAKKIÁLLÍTÁSON

2 1

 

A Protool Szerszámipari Kft-vel együttműködve kiállítottuklegújabb szuperzajcsillapított energiatakarékos RVK kompresszorainkat, hűtveszárítóval, tartállyal és a legújabb S1 vezérléssel kombinálva.

 

A vásáron a a Protool cég álltal forgalmazott AIR TURBINE turbócsiszolók sűrítettlevegős ellátását biztosították gépeink, így partnereink munka közben tudták tesztelni a professzionális nagyfordulatú szerszámokat...

Bővebben: DENV-AIR KOMPRESSZOROK A MACH-TECH GÉPGYÁRTÁSTECHNOLÓGIA SZAKKIÁLLÍTÁSON

ÚJABB KUBAI ELISMERÉS A DENV-AIR MUNKÁJÁÉRT!

2009 április 30.-án a Kubai Nemzetek Barátsága Intézetének delegációja (EL ISTITUTO CUBANO DE AMISTAD CON LOS PUEBLOS) tiszteletét tette hazánkban...

Bővebben: ÚJABB KUBAI ELISMERÉS A DENV-AIR MUNKÁJÁÉRT!

BÚCSÚZUNK A FIHAV-TÓL

FIHAV 1"Magyarország újra köztünk"
Forrás: Magyarországi Kubai Nagykövetség honlapja

Magyarország a 2008-as Havannai Nemzetközi Vásáron a 1993-ban alapított a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökséggel (ITD) az élén vett rész. Ennek az európai országnak a kormányzati ügynöksége nyolc regionális központban rendelkezik képviselettel és 43 országban a diplomáciai szolgálat keretében működő 55 irodával.

Bővebben: BÚCSÚZUNK A FIHAV-TÓL

ESS, HÓ, ESS...

22Az új GD termék, az ESC7 csavarkompresszor már megmutatta képességeit változó feltételek mellett, mialatt sűrített levegőre volt szükség egy olasz hó gyártó berendezésnek.

Gemini Italia S.r.l. a HDP Gemini Csoport ausztriai kirendeltsége egy olyan vállalat, mely mesterséges hó gyártásra specializálódott. A cég foglalkozik a tervezéssel, kivitelezéssel, hó generátorok eladásával és a mesterséges hó gyártó berendezéssel is.

Bővebben: ESS, HÓ, ESS...

A SIKERTÖRTÉNET FOLYTATÓDIK...

ESDAmikor a KS Katalog Servis, Heinrich Heine leányvállalat és az Otto csoport tagja központosította működését egy új gyártási csarnokba Stáhlavyba, mely egy új megbízható sűrített levegő rendszert követelt elfogadható beruházási és működési költségekkel. A kezdetektől nyilvánvaló volt, hogy a vállalat megbízható beszállítójához a Veskomhoz fordul, mely a GARDNER DENVER helyidisztribútora Csehországban.

Bővebben: A SIKERTÖRTÉNET FOLYTATÓDIK...