Hírek

VANNAK LEHETŐSÉGEK KUBÁBAN!

2008-09-18 08:43:28  VILÁGGAZDASÁG 

A Havannai Nemzetközi Vásáron 2008 november 3-8, magyar standot szervez az ITD Hungary, együttműködve a DENV-AIR Consulting céggel. A kubai üzleti lehetőségek iránt érdeklődő hazai vállalkozások -elsősorban kis- és középvállalatok - számára szervez bemutatkozási lehetőséget az ITD Hungary.

Az ITD Hungary a szervezésben történő együttműködésre a DENV-AIR Kft kereskedelmi képviseletét, a DENV-AIR Consultingot kérte fel. A cég a több mint 6 éves, a kubai piacon szerzett gyakorlati tapasztalatát kívánja a magyar vállakozók szolgálatába állítani....

Bővebben: VANNAK LEHETŐSÉGEK KUBÁBAN!

ÚJ ESP KOMPRESSZOR SZÉRIA A GARDNEV DENVER-től

esp 132 piciMODERN KOMPRESSZOR, MODERN MEGOLDÁS

ESP 90 - 110 - 132 Kompresszor család

Új szériával bővült a GARDNER DENVER kompresszor kínálata. Az új ESP fix fordulatszámú csavar kompresszorok oly módon lettek tervezve, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű felhasználói elvárásoknak, hatékonyságuk energia téren kiemelkedő, halk üzemelésűek, megbízhatók és könnyű a vezérlésük. Ezek mind olyan kompresszor tulajdonságok melyeket megszokhattak már az elégedett felhasználók.

Bővebben: ÚJ ESP KOMPRESSZOR SZÉRIA A GARDNEV DENVER-től

A DENV-AIR ÚJ RVG KOMPRESSZORA, MÁR TARTÁLLYAL ÉS SZÁRÍTÓVAL IS RENDELHETŐ!

rvg thumb"KÉREM BESZÉLJEN HALKABBAN, NEM HALLOM A KOMPRESSZORT!"

A legújabb direktmeghajtású kis kompresszorunk még a legedzettebb szervízszakembereket is meglepte. Megdöbbentően csendes üzemelésű. A gyakorlott fül számára is olyan csekély hangja van csak a kompresszornak mintha üresen futna. Az emberi beszéd nagyobb zajt csap mint az üzemelő berendezés. Már rendelhető tartályra szerelve és hűtveszárítóval is!

Bővebben: A DENV-AIR ÚJ RVG KOMPRESSZORA, MÁR TARTÁLLYAL ÉS SZÁRÍTÓVAL IS RENDELHETŐ!

Kuba kifejezte elismerését a DENV-AIR KOMPRESSZOR-TECHNIKAI Kft. munkája elött

elismer okirat

 

 

A Kubai Köztársaság nevében a magyarországi kubai Nagykövet egy közelmúltbeli fogadáson kifejezte elismerését a DENV-AIR Kft. több éves sikeres és kitartó munkája elött, mellyel a két ország közötti kereskedelmi kapcsolat élénkítése és újra élesztése a cél.

Bővebben: Kuba kifejezte elismerését a DENV-AIR KOMPRESSZOR-TECHNIKAI Kft. munkája elött

Árnyék a magyar-kubai kapcsolatokban

Azon magyar vállalatok nevében emeljük fel hangunkat, amelyek az elmúlt években nagy áldozatokat vállalva azon dolgoztak, hogy a magyar-kubai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat újraélesszék.

Bővebben: Árnyék a magyar-kubai kapcsolatokban

DENV-AIR kompresszorok KUBÁBAN!

cuba thumbÚJABB KOMPRESSZOR BEÜZEMELÉSE HAVANNÁBAN!

Havanna belvárosában a Vedadoi Klinika nagy minőségi lépést tett a tiszta sűrítettlevegő érdekében. Egy tartályra épített hűtveszárítóval és szűrőkkel ellátott kompresszort telepítettek a DENV-AIR szakemberei...

Bővebben: DENV-AIR kompresszorok KUBÁBAN!

Ha DENV-AIR akkor HONDA!

honda thumbsHa DENV-AIR akkor mostantól a HONDA márkanevet is társítsa hozzánk! Egy legendás márka szakszerű képviselete Győrben.

2006-tól cégünk a legmagasabb szinvonalat képviselő HONDA kisgépek hivatalos észak-nyugat magyarországi forgalmazója, márkaszervize és alkatrészellátója.

Bővebben: Ha DENV-AIR akkor HONDA!

Energetikai audit kompresszor rendszerekre

A sűrített levegőt szolgáltató kompresszor rendszerek működésének állapotfelmérése. A termelő vállalatoknál az energiafelhasználás állapotának felmérését, az energetikai auditot a felhasználás különféle területeinek specifikumai szerint végzik...

Bővebben: Energetikai audit kompresszor rendszerekre