DENV-AIR energiatakarékos csavarkompresszorok

BEMUTATJUK LEGÚJABB KOMPRESSZOR MODELLJEINKET!

  • SILVER LINE
  • RED LINE
  • CARBON LINE
  • BLUE LINE

 

 

DENV-AIR SILVER LINE

A legkedvezőbb árú kompakt csavarkompresszor családunk a kisipar részére, 5,5-15 kW.
Közvetlenül a munkaterülethez telepíthető zajcsillapított kivitel!

A tiszta és vízmentes sűrített levegő előállítás érdekében a fekvő tartályra épített direktmeghajtású csendes csavarkompresszor egységünket, hűtveszárítóval szereltük fel, melyet igény szerinti szűrőkkel egészítünk ki. A kompresszor a RED LINE szériánkban megismert legmodernebb technikákat vonultatja fel, 100% direkt meghajtású sűrítőblokk-motor egység, fix fordulatú vagy inverteres meghajtás, és a legmodernebb színes érintőképernyős vezérlőpanelünk. Kedvező árát a kompakt felépítésnek, a nagyszériában gyártott tartálynak és szárítónak köszönheti. 

DENV-AIR RED LINE

30-40% energiamegtakarítást biztosító csavarkompresszor családunk kiemelten ipari felhasználásra 5,5-132 kW-ig. 

 

Azon ügyfeleink részére akik nagyon figyelnek a költségeikre!

Technikailag a világ legmodernebb fejlesztéseit felvonultató belső kialakítással, 100% direkt meghajtású egybeépített sűrítőblokk-motor egység, permanens mágneses motorral, fordulatszám szabályzós meghajtással, mágneses ajtókkal és a legmodernebb színes érintőképernyős vezérlőpanelünkkel. Értékelemzett kivitel, nincsenek ékszíjak, kuplung, a gumi tömlőket acél csövekre cseréltük, így minden olyan egység ki van iktatva amelyek meghibásodást okozhatnak. Rendkívül alacsony fordulaton dolgozik a sűrítőblokk, így hosszú életű, rezgésmentes, nem melegszik és szuper csendes. Az energiatakarékos DAPM modellünk mellett rendelhető kedvezőbb árú fix fordulatú DAAM kivitelben is. Győri telephelyünkön, a megrendelő elképzelései szerinti speciális kiviteleket is legyártjuk igen rövid határidővel, tartályra építve, szárítóval, szűrősorral és egyéb szükséges kiegészítőkkel felszerelve, egyedi szín variációk is megoldhatók.

Tökéletes megoldás, profi felhasználóknak, akik vigyáznak a költségeikre!

DENV-AIR CARBON LINE

A csúcsok csúcsa, az energiamegtakarítás új és legmagasabb foka, ahol minden lehetőséget kihasználunk. Kétfokozatú csavarkompresszor család, dupla sűrítőblokk-motor főegységgel, a hozzá tartozó két darab inverterrel, tökéletesen összehangolt szabályzással, a nagyipar, a nemzetközi cégek maximális igényeire fejlesztve 22-250 kW-ig.

Azoknak akik mindenben a leginnovatívabb technikákat szeretik, akik ezért hajlandóak kicsit többet is áldozni, így elérni az akár 40-50%-os energia megtakarítást!

 

DENV-AIR BLUE LINE

Víz befecskendezéses, OLAJMENTES csavarkompresszor családunk, speciálisan tiszta sűrített levegőt igénylő gyártási technológiákhoz 7,5-200 kW-ig.

Fix fordulatú és fordulatszám-szabályzós kivitelben.

Modern fejlesztésű egylépcsős olajmentes csavarsűrítés, egy fő-rotorral és az oldalain két kapu rotorral. Rendkívül kiegyensúlyozott, lüktetés mentes sűrített levegő termelés, köszönhetően a szimmetrikus kialakításnak. Sokkal kevesebb csapágy, tömítés és fogaskerék van ebben a modern fejlesztésű blokkban mint a szárazsűrítős hagyományos olajmentes társaiban, így megbízhatóbb a működése és lényegesen olcsóbb a felújítása is. Teljesen rozsdamentes belső csövezéssel készülnek a kompresszorok, a maximális levegőtisztaság elérése végett.