PROTECT 5 ÖT ÉVRE MEGHOSSZABBÍTHATÓ GARANCIA

TELJES ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A TÖKÉLETES MINŐSÉG IRÁNT!

A GARDNER DENVER VILÁGCÉG 2012-ben bevezette azt az egyedülálló PROTECT5, öt évre meghosszabbítható garanciát, mely plusz költség nélkül biztosítja vásárlóinknak azt a tökéletes nyugalmat, melyet csak egy öt éves gyári garancia biztosíthat.

A vevőink fele nincs semmi fix díj, semmi bonyolult keretszerződés, csak a gyártó által előírt karbantartásokat kell betartani, melyre a GD egy komplett karbantartási listát ad meg, a pontos költségekkel együtt.

Az üzembe helyezéstől számított 90 napon belül regisztrálnunk kell a kompresszort a GD PROTECT5 internetes oldalán, mely folyamattal indul a normál 24 hónapos garancián felüli speciális garanciális időszak, mely így 5 évre vonatkozik.

A géphez mellékelt garanciális füzetben szereplő táblázatot ki kell töltenünk a kompresszor adatiról és a működési körülményekről. Természetesen a felhasználónak biztosítani kell az előírás szerinti szellőzést és működési körülményeket.

Az öt éves időszak alatt csak eredeti GD alkatrészeket és olajokat lehet használni, és a kompresszorokat csak a GD megbízott szakszervize szervizelheti.

A kompresszor online szerviz bejegyzéseit a szakszerviznek pontosan vezetni kell a gyártó fele, hagy a karbantartás szakszerű elvégzése a gyártó által is nyomon követhető legyen.

PROTECT5 a GARDNER DENVERTŐL, egyszerűen nagyszerű!

MI NEM CSAK KOMPRESSZORT, BIZTONSÁGOT IS ADUNK!

KEZDŐ OLDAL