Szerviz

denvair kompresszor gyor budapest 002 Cégünk tevékenysége az egyik legnagyobb múltra tekint vissza Magyarországon.Több mint ezer nagyteljesítményű kompresszor és segédberendezéseik szervizét látják el szakembereink.Szervizeseink, a bejelentéstől számított 24 órán belül, vagy az ügyféllel előre egyeztetett időpontban kiszállnak a helyszínre és orvosolják a problémát.

Ezt a gyorsaságot köszönhetjük annak, hogy Magyarországon két telephellyel is rendelkezünk. Budapestről dél, kelet és észak Magyarország, Győrből pedig, nyugat és délnyugat Magyarország ügyfélkörének karbantartását látjuk el. Tekintve hogy az ország két pontján létesítettünk telephelyet, szervizdíjaink végösszege így kimondottan alacsony. 

Jól felszerelt sűrítőblokk felújító műhelyünkben, minden berendezés megtalálható, mely szükséges a világon valaha gyártott legnagyobb sűrítőblokkok szakszerű felújításához is. Szakembereink felkészültségét mutatja, hogy akár az 500 lóerős kompresszorok sűrítőegységeit is napok alatt rutinosan felújítják, míg sok más forgalmazónál ilyenkor vissza kell szállítani azt a gyártó céghez.

denvair kompresszor gyor budapest szerviz web1

Alkatrész utánpótlásunk folyamatos, így időkiesés nélkül tudjuk végezni a gépek javítását. Szolgáltatásaink kiterjednek a leendő kompresszortulajdonosok segítségére is, hiszen a komplett sűrített levegő hálózat megtervezésével és kialakításával is foglalkozunk.

 Az Ön Problémája nálunk megoldásra lel!

szerviz2  szerviz3  szerviz5 

 

denvair flotta kompresszor 003 web
denvair flotta kompresszor 002 web
denvair flotta kompresszor 001 web

 

KEZDŐ OLDAL